Imposició de Bandes Reines 2017
Imposició de Bandes Reines 2017

Imposició de Bandes Reines 2017

reina17cab

Estefania Climent Moreno

reinainfantil17cab

Berta Montañes Selma

Com ja és costum, a mitjan mes de setembre es celebra un dels actes més importants dins de les Festes Fundacionals de Castelló. La Imposició de Bandes acreditatives a les màximes representants de les nostres festes, programada en dos actes diferents en dies consecutius.

El dia 9 de setembre, va ser el torn de les representants infantils, on l’alcaldessa Amparo Marco va posar la Banda Verda com a Reina Infantil per a la Magdalena de 2017 a Berta Montañés Selma.

De la mateixa manera, el 10 de setembre va ser Estefania Climent Moreno qui rebia de l’alcaldessa la Banda Verda com a Reina de les Festes 2017.

Acompanyant a Berta i Estefania, es trobaven la resta de Dames de la Ciutat i les representants dels diferents sectors escollides per a les properes festes que també van rebre les seves corresponents Bandes Blanques.

El paper de la Colla, com sempre, ha estat el de acompanyar, amb dolçaina i tabal, a la comitiva formada per les Madrines de Sector, Dames de la Ciutat i a la Reina, des de l’ajuntament fins al Teatre Principal on a tingut lloc l’acte de Imposició de Bandes pròpiament dit.

reinainfantil1700

reina1703

reina1701

reinainfantil17

reina17002

reina1700