Festes a la Mare De Déu del Lledó
Festes a la Mare De Déu del Lledó

Festes a la Mare De Déu del Lledó

Ja estem al mes de maig, i la Colla participa una vegada més de les Festes en Honor a la Mare de Déu del Lledó, patrona de Castelló de la Plana.

Cal donar les gracies a la ‘Real Cofradía de Nuestra Señora del Lledó’ per contar amb nosaltres i felicitar-los per l’organització dels actes que s’estenen des del 24 d’abril fins al 4 de maig.

La Colla comença la seva participació el dissabte 30 d’abril, obrint la Cavalcada Anunciadora. El tradicional pregonet de Lledó que anuncia la festa principal.

lledo01

Pregonet de Lledó

lledo02

Pregonet de Lledó

El mateix dissabte a la nit, tornem a obrir l’acte de presentació a la XLVII Serenata a la Mare de Déu en l’esplanada de la Basílica on aquest any, a més de les peces interpretades al nostre torn dins de la serenata, vam interpretar la cançó ‘La Conquesta de les Illes’ de Jesús Palos Traver, en companyia de la Banda Municipal de Castelló sota la direcció José Vicente Ramón Segarra, al temps que es disparava un Castell de focs d’artifici.

serenata01

Serenata

serenata02

Serenata

Per últim, el diumenge 1 de maig, festa principal de la Mare de Déu, va tenir lloc la Processó General amb la imatge de la Mare de Déu on la Colla va participar en la cavalcada costumista que precedeix a la processó.

processo01

Processó

processo03

Processó

processo02

Processó

processo04

Processó