Campanya de Concerts d’Intercanvi
Campanya de Concerts d’Intercanvi

Campanya de Concerts d’Intercanvi

inter_23

XX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals.

Finançat per l’Institut Valencià de Cultura, la campanya d’intercanvis és un dels projectes de major envergadura que duen a terme de manera conjunta La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV).

Aquestes entitats de referència en la música i la cultura valencianes, reunint anualment milers de músics i integrants d’aquestes federacions amb la finalitat de dur a terme un cicle d’actuacions en tot el territori de la Comunitat. L’objectiu últim d’aquests concerts és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats que participen.

Aquest any, la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló a tingut el privilegi de compartir intercanvi amb la Colla de Dolçaina i Tabal “El Senill” de Torreblanca, en dos concerts realitzats, el primer d’ells el 21 de juliol de 2023 a les 11 de la nit als Jardins de Cabrera, Torrenostra (Torreblanca). I el segon, el 30 de setembre a les 18:30, al Centre Cultural La Marina, al Grau de Castelló.